Een goede dakdekker gezocht

dakdekker gezocht

Een goede dakdekker gezocht, dat is een vraag waar wij al een tijdje mee lopen. Want sinds kort is het ons opgevallen dat wij een lekkage op zolder hebben. Eerder was dit ons nooit opgevallen, maar na de laatste hoosbui des te meer. Helaas is het zo erg aan het lekken gegaan, dat er nu vieze plekken op het plafond zitten. Om te voorkomen dat het alleen maar erger zal worden waren wij op zoek gegaan naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen.

Een vakkundige en goede dakdekker gezocht

Onze zoektocht is uitgekomen bij Geradak. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring op dit gebied en heeft ons bijzonder goed geholpen. Nadat wij hadden gebeld is er meteen iemand langs gekomen. Want voordat zij aan de slag gaan, komen zij eerst op locatie kijken. Op deze manier kunnen zij het beste een goede inschatting maken wat de kosten ongeveer gaan worden. Voor de klant prettig, omdat zij achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Inmiddels is de lekkage bij ons op zolder op een zeer professionele manier verholpen. Gelukkig waren wij hier op tijd bij, om erger te voorkomen. Geradak is echt een topbedrijf en leveren diensten door heel Nederland. Wat ook erg fijn is aan dit bedrijf is dat zij een 24/7 schadeservice hebben. Mocht er een keer nood aan de man zijn en midden in de nacht dit bedrijf nodig hebben, geen probleem.