Eindeloos veel variatie in raamdecoratie

Raamdecoratie is tegenwoordig gevarieerder dan het ooit geweest is. De mogelijkheden om gordijnen of luxaflex naar je persoonlijke smaak te vinden zijn eindeloos. Denk maar aan de verschillende breedtes die er zijn in lamellen, en de keuze in ladderband en spandraden. En ook voor ‘moeilijke’ schuine ramen zijn tal van oplossingen te bedenken. Met een aparte geleiding zijn luxaflex ook op een schuin vlak te plaatsen. En de bediening kan zo gemaakt worden als je het hebben wilt, ook als je ramen hoog in het dak geplaatst zijn, en ook als je met kunststof kozijnen te maken hebt.

Voor elke situatie passende raamdecoratie 

Oriënteer je op de voorbeelden op Cirluna.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. En kom je er niet uit? Dan staan we je graag met raad en daad terzijde. Want met onze adviezen is het niet moeilijk om zelf je raamdecoratie te plaatsen. Je spaart een dure vakman uit, en kunt voor elk raam bij ons passende gordijnen vinden. Ook voor het afstand houden van handgrepen zijn er speciale steuntjes verkrijgbaar. Zo heb je altijd de optimale raamdecoratie in elke situatie. De kleuren kun je thuis beoordelen als je even een paar stalen bij ons aanvraagt. Die service bieden we je graag gratis aan.

Luxaflex: karakteristiek en duurzaam

Smalle verfijnde rolgordijnen zorgen voor getemperd licht. Brede lamellen zorgen voor echte lichtbanen in je kamer, dus meer contrast tussen licht en donker. Beide opties hebben hun charme. De keuze is aan jou. Luxaflex zijn sowieso praktisch in gebruik en makkelijk te onderhouden. Ze gaan lang mee, dus het is een duurzame keuze. Luxaflex passen in vele trends, en zijn goed te combineren met gordijnen. Bovendien zijn de aluminium lamellen meer dan andere raamdecoratie geschikt om de warmte van de zon buiten te houden. Al met al zijn er vele goede redenen om te kiezen voor luxaflex.