Idee voor het opleuken van je buurt: AVO speeltoestellen in de speeltuin

01.291-300x400Mijn nichtje is nu drie jaar oud en al vanaf het moment dat ze geboren is hebben zij en ik een bijzondere band gehad. Nog steeds komt ze dikwijls bij me logeren en ondernemen we dan samen leuke dingen, het is zeer vertrouwd. Eigenlijk zorg ik ervoor zo min mogelijk thuis te zijn, want buiten is zoveel te doen. Hier in de buurt is bijvoorbeeld een zeer bijzondere speeltuin, volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen, waar ik haar graag mee naartoe neem. Het is echt een stukje groen zo midden in al die levendigheid en de AVO speeltoestellen speeltuin is er voor kinderen bijzonder leuk.

Veiligheid van de speeltoestellen gegarandeerd

Logo-AVO-tel.nr2_Een speeltuin als deze speelt (!) immers volledig in op de wensen van het kind en komt zeer zeker tegemoet aan de belevingswereld van de kinderen. De speeltoestellen van AVO zijn ook nog eens honderd procent veilig – en dat weet ik omdat ik het heb opgezocht. Ik wilde mijn broer en schoonzus ook kunnen garanderen dat we hier verantwoord bezig waren. Uit eigen ervaring weet ik maar al te goed wat het kan betekenen als speeltoestellen niet door de keuring van bijvoorbeeld het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen komt. Vroeger, toen ik eens in vakantie was, bleek het Franse equivalent hiervan niet te zijn toegepast op de speeltuin van de camping waar wij destijds verbleven. 08.01-400x300Dat werd pijnlijk duidelijk, letterlijk en figuurlijk, toen een van de kabels van de schommel waar ik mij net op bevond het begaf en ik in één smak op de grond lag. Ik heb nog steeds littekens op mijn benen van het grind dat er, geheel tactisch en bijzónder logisch voor in een speeltuin natuurlijk, ook nog eens onder geplaatst was. Zoiets liet ik mijn lieve nichtje niet overkomen natuurlijk en in de AVO speeltoestellen speeltuin hoeft dit gelukkig ook helemaal niet. Daar kan ik met een gerust hart genieten van hoe zij aan het genieten is!