Ik adviseer deze loodgieter Katwijk en installatiebedrijf Katwijk

kraan

marcel-11Ik hoor laatst een verhaal van mijn oom en tante, namelijk dat steeds er steeds na het douchen een plas water heb de grond lag. Je kunt natuurlijk begrijpen dat dit zeer vervelend is. Zij dachten zelf eerst dat het kwam omdat je wellicht te lang douchte waardoor het water over de bad rand kwam. Ze hadden dan ook al alles geprobeerd om het probleem te verhelpen. Zo had mijn oom dus ook een nieuwe kitrand geplaatst in bad. Echt was het probleem na verloop van tijd nog steeds niet opgelost. Het werd zelfs steeds erger, dit zagen zij doordat er steeds meer water kwam te liggen.

Vandaar dat zij ook geen keuze hadden en schakelde daarom deze loodgieter Katwijk en installatiebedrijf Katwijk in. Hun website heet overigens loodgieterwassenaar.nl. Mijn oom had zelf al een idee waar het aan zou kunnen liggen. Hij dacht dat er een lekkage was in de leidingen die naar de badkamer liepen.

lommers

Een firma dat kwaliteit levert

kraanOmdat mijn oom zo’n probleem dus nog nooit gehad heeft, wist hij dus ook niet wat hij er zelf aan kon doen. Gelukkig had deze loodgieter Katwijk en installatiebedrijf Katwijk het probleem zo opgelost. De loodgieter die bij hun langskwam vertelde dat het probleem inderdaad lag bij de leidingen. Hij zei dat het niet ongewoon was dit te hebben. Het komt namelijk vaker voor bij wat ouderen huizen.

Volgens mijn oom en tante is het probleem dan ook nooit meer terug gekomen. Hieruit kun je wel concluderen dat loodgieterwassenaar.nl goed werk levert, een aanrader dus.