Mijn zoektocht naar Schilder Pijnacker

logo_cornerNiks is prettiger om te weten dat Schilder Pijnacker jouw klus in je woning kan klaren! Het verven van een muur lijkt erg gemakkelijk maar het tegendeel bewijst het. Dit heb ik ondervonden nadat wij onze intrek hebben genomen in het huis. De muren wilde we later schilderen aangezien er vrij weinig tijd over was om het te doen, uiteindelijk hebben we besloten om het te laten doen!

Door in contact te komen met Van der Gaag wist ik in ieder geval zeker dat hun goede resultaten konden leveren. Ik heb dan ook meteen een afspraak gemaakt met hun zodat er een offerte gemaakt kan worden. Uiteindelijk hoef ik me in ieder geval geen zorgen te maken bij hun! Hun service wat verleent is geeft mij in ieder geval al een prettig gevoel. Ik hoefde me dan ook geen zorgen te maken dat het kwaliteit niet naar behoren zal vallen!

Direct akkoord gegevenweb_IMG-2285-400x400-300x300

Ik heb ervoor gekozen om direct een offerte op te laten maken, onze muren zijn namelijk niet de mooiste en om dit zo te laten zit ik niet op te wachten! Bij hun bezoek aan onze woning werd het ons vrijwel meteen duidelijk dat hun voordelig zijn in het schilderen ik in nu toch zeggen mag dat Schilder Pijnacker weet hoe dat service is!