Prachtige Veranda Eindhoven

Slide_3_28-5-15Vorige week heb ik van mijn vriendin een prachtig cadeau gekregen. We bezitten sinds kort een chalet in Texel en we hadden nog een aantal spullen nodig. Wat we ook nodig hadden was een zonwering en veranda. Mijn vrouw heeft bij Veranda Eindhoven prachtige spullen gekocht van uitstekende kwaliteiten. Toen ik weg was heeft ze van alles geregeld met dit bedrijf. Het resultaat mag er echt wezen. Het is erg mooi geworden en daar wil ik jullie voor bedanken. Het is echt fantastisch en mijn vrouw zei dat jullie zeer voordelige prijzen hadden, dus top! Mocht ik nog eens een keer iets nodig hebben komen we zeker terug.

Fantastisch bedrijf. Banner_V280_Actie-slide (1)

Sinds dat we Veranda uit Eindhoven hebben ziet onze chalet er heel anders uit, maar op een positieve manier. Het is echt een aanrader om eens bij dit bedrijf langs te gaan of om op de website te kijken. Ze hebben geweldige spullen. Een groot assortiment met veel keuze uit verschillende kleuren en maten. Zodra je iets koopt gaan ze zeer netjes en professioneel te werk, dus laat je helpen door deze vaklui. Mocht je er niet uitkomen kan je uiteraard contact met ze opnemen. Mijn vrouw kwam er ook niet uit en heeft zich laten adviseren door dit bedrijf.

Slide_2_28-5-15