Tip: Schilder Noordwijkerhout.

Ik woon al jaren met veel plezier in Noordwijkerhout. Het huis wat ik voorheen huurde heb ik nu, tegen een leuke prijs, kunnen kopen. Natuurlijk ben ik super trots dat ik een huis heb kunnen kopen, maar wat me wel tegen valt aan de koop van een woning is dat alle reparaties en onkosten aan het huis voor eigen rekening komen. Zo was er laatst de kraan in de badkamer lek, normaal zal ik de woningstichting hiervoor bellen, maar nu kwam dit dus voor eigen rekening. In de periode dat ik het huis huurde werd er bijna niets door de woningstichting aan het huis gedaan, nu zijn ze door de hele wijk druk bezig om alle huurwoningen te voorzien van een nieuwe keuken en badkamer, ook de kozijnen krijgen een schilderbeurt. Ja dan baal ik wel, vooral omdat mijn huis ook aan een schilderbeurt toe is.  Maar gelukkig heb ik de tip gekregen om Schilder Noordwijkerhout hiervoor in te schakelen. DSC_1571-300x169

Ook mijn huisje is weer mooi geschilderd.

Wat ben ik blij met de goede en vooral vakkundige service van Schilder Noordwijkerhout. Ook mijn huisje zit nu weer mooi in de verf. In eerste instantie was het de bedoeling dat ik zelf mijn huis zou gaan verven. Maar toen ik de schilders in de straat bezig zag kwam ik er al snel achter dat dit niet mijn ding is. Nee, dit soort klussen laat ik liever door een echt vakman uitvoeren. Op deze manier kan ik nog beter genieten van mijn fris geverfde huis.  LogoColorNoText-kopie