Wandlamp kinderkamer gekocht voor in de kinderkamer

logoVoor mijn zoon zijn kamer had ik een mooie, moderne wandlamp kinderkamer in gedachten. Mijn man zag het in eerste instantie niet zo zitten, maar ik vond dat onze zoon dat verdiende. Hij had een mooi rapport bij en dat wordt hier altijd beloond. Ik surfte op bepaalde sites die wandlampen verkochten, maar ik kon nergens vinden wat ik eigenlijk zocht. Het moest voor een jongen zijn en de kleur mocht niet te donker zijn. Na een goed uurtje surfen kwam ik op frakkz-kapstok.nl uit. Meteen zette ik de site af omdat ik geen kapstokken moest hebben, maar ik zag opeens onderaan een kopje staan met wandlampen.

Was spotgoedkoop en direct geleverd

In vergelijking met de standaard winkels was dit een echt koopje. Hij wilde een wandlamp kinderkamer met een voetbal in en die bestelde ik datzelfde uur nog. Ik had geluk, mijn betaling was meteen afgerond en kon ik hem na het weekend verwachten. Ik was toch thuis dut dat treft. Toen ik de verpakking opendeed, vond ik dat ik goede kwaliteit kreeg en dat tegen een betaalbare prijs. In de winkels was ik soms meer dan het dubbele kwijt! Ik heb dus geen spijt dat ik frakkz-kapstok heb gevonden en de volgende keer zal ik dit weer doen. Hun aanbod is groot en hun stiptheid is nog groter!

collectie-wandlamp (1)

frakkz_wandlamp_voetbal_zwart_2

Dit heb je misschien gemist

Waar je op moet letten tijdens het kopen van een tafel

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kraan?

Efficiënt je thuiskantoor inrichten

3 tips waarom je een parlofoon moet kopen