Aparte matrassen in een bed

matras 70x190

Het kan voorkomen dat je van een heel ander soort matras houdt dan je partner, kan je partner niet slapen op een te hard matras wil jij geen zacht matras om te slapen. Natuurlijk is daar een simpele oplossing voor, door twee matrassen te nemen ben je van dit probleem af. Met een matras 70×190 kies je ieder zijn eigen matras, kies de toplaag en de kern die je wenst en slaap samen en beiden heerlijk de nacht door. Een goed matras is essentieel voor je nachtrust en je lichaam. 

Bepaal zelf de combinatie

Gelukkig zijn we tegenwoordig niet meer afhankelijk van standaard comfort van een matras, jij bepaald zelf de eigenschappen en materialen van je matras. Het matras 70×190 is verkrijgbaar in vele soorten materialen en soorten, wat alle matrassen wel gemeen hebben is de beschermhoes om de matras heen. Op deze manier blijft je matras zomer en winter lekker schoon, de hoes is handgemaakt en eenvoudig te wassen in de wasmachine. Tevens voldoen alle matrassen aan de E.U. normen die eraan worden gesteld.

matras 70x190

Altijd zeker van goede kwaliteit

Wanneer je een matras 70×190 koopt of een ander product weet je zeker dat deze van uitstekende kwaliteit zijn, alle producten zijn namelijk ontwikkeld in eigen huis. Samenwerkingen die worden aangegaan zijn voor de lange termijn, zo kan de kwaliteit van de producten worden gegarandeerd. De matrassen zijn geschikt voor verschillende ondergronden, dan bedoelen we bijvoorbeeld een vlakke ondergrond of een lattenbodem. Iedere ondergrond heeft zo zijn eigen eigenschappen voor het matras.